Groothandel

Vehorn verzorgt een groothandelsfunctie voor detaillisten die interieurtextiel verkopen. Geleverd kan worden uit een ruim aanbod van binnen- en buitenlandse leveranciers. Hierbij kan gedacht worden aan een assortiment van exclusieve en modieuze decostoffen tot prijsinteressante budgetstoffen.

De meeste producten kunnen zowel aangeboden worden in woninggeschikte als in projectgeschikte kwaliteiten. Bij projectgeschikte kwaliteiten kunt u denken aan o.a. brandvertragendheid, goede wasbaarheid en hoge kleurechtheid. Eventueel is het ook mogelijk om woninggeschikte gordijnstoffen brandvertragend en vlamwerend te maken.

Vanuit een zeer ruim en actueel gordijnenaanbod stellen wij ieder seizoen onze eigen collectie samen. Verschillende hoogwaardige binnen- en buitenlandse merken worden onder één naam samengebracht.

Doordat wij over een grote showroom beschikken met meer dan 2000 gordijn- en tapijtstalen bestaat de mogelijkheid voor interieurarchitecten en detaillisten om met zijn of haar klant in onze showroom een keuze te maken uit het aanbod. Wij leveren veel courante artikelen direct uit de beschikbare voorraad.

Particulieren zijn uiteraard ook altijd van harte welkom om in onze showroom te komen kijken naar alle mogelijkheden. Vrijwel voor iedere situatie is wel een oplossing te bedenken. Wij komen ook bij u adviseren, inmeten en plaatsen.